توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

وضعیت همسان‌سازی حقوق بازنششتگان تأمین اجتماعی به کجا رسید؟

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت لایحه دائمی شدن همسان سازی حقوق بازنششتگان تأمین اجتماعی توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 28
کد خبر: ۹۳۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی کریمی فیروزجایی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اهمیت متناسب‌سازی و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اظهار کرد: به موازات دولت و مجلس موضوع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در یک سال گذشته مطرح شد و در مجلس در قالب طرحی به این موضوع پرداخته شده است.

 

وی تصریح کرد: برهمین اساس نمایندگان مجلس در قالب طرحی به موضوع همسان‌سازی و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان پرداخته‌اند اما با توجه به اصل 75 که تأکید شده است این گونه طرح‌ها بار مالی دارد باید لایحه‌ای از سوی دولت به مجلس ارسال شود.

 

کریمی فیروزجایی اضافه کرد: البته دولت دیرهنگام لایحه‌ای را طی دو هفته گذشته به صورت دو فوریتی آماده کرده است که بنابر اعلام آقای نوبخت قرار است این لایحه در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد.

 

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: برای اجرای مستمر متناسب‌سازی نیازمند به لایحه اشاره شده هستیم چرا که با توجه به بار مالی متناسب‌سازی مجلس نمی‌تواند به صورت طرح این موضوع را تصویب کند.

 

وی اضافه کرد: در لایحه بودجه 1400 اعتباراتی برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پیش‌بینی شده است و امیدواریم طی روزهای آینده این لایحه از سوی دولت در اختیار مجلس قرار بگیرد.

 

کریمی فیروزجایی خاطرنشان کرد: امکان دارد این لایحه از سوی دولت دوازدهم به مجلس ارائه شود و در نهایت در دولت بعدی اجرا شود و در این لایحه به دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و تامین بار مالی آن اشاره شده است./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار